Ugrás a fő tartalomra

Chatbotok, automatizmus és flotta etika

Üdvözöllek! Ebben a cikkben több témát fogunk megemlíteni, ami miatt több értéket, sokkalta mélyebb betekintést és igénybe vehető lehetőséget fogsz kapni. Az első mondanivaló arról fog szólni, hogy a világon zajló polarizációs folyamatok milyen technológiákra rakja rá magát. Régen rengeteg új megoldás és fokozatos egyszerűsödés jellemezte e iparági folyamatokat.

Minden új munkát kereső és munkáltatót érintő döntést megkell vizsgálni.

Új technológiai megoldások és módszerek lettek kidolgozva évtizedek alatt, ami több tényező miatt a piacon lassan reagálta le a szereplők egésze. Csak a programozási és nem-programzási nyelvek között példaként megnevezve, egy éket verve, amely egy piaci zavar keletkeztetett. Ennek következtében pár nagy- és mikrocég megpróbálta áthidalni szoros és nyersanyagpazarló módon ezt a problémahalmazt, ami idáig most is érezteti a hatásait. Csak zavarva a piaci szereplőket ez új megalapozott megoldásokra akarta felhívni a figyelmet.

Ezt idővel felvetve az adatvédelem, adatkezelés és társadalomban létrejött szabályzó intézmények területén. A létrejövő észrevétlen folyamatok közötti összefüggések szoros ismeretét is csak érintőleg adva meg. Elképzelt megoldások megvalósítása helyett az objektív és teljesen kerek megoldásokra kívánva támaszkodni olyan módon, hogy az nem veszi figyelembe a felhasználók valós lehetőségeit. Ez az elképzelés nagyon sok okot sorol fel, amely miatt egy listát teszek közzé.

  • A vállalkozói kultúra hanyatlása.
  • A vásárlói hozzáállás agresszív vizsgálata.
  • Reklámipari gyakorlatok szélsőségessé és lehetetlenné tétele.
  • Szabályozási, adatvédelmi és marketingügyi szempontok pontatlansága miatti hibák.
  • Szoftverlobbisták aktivitása és a kibertérben elkövetett tettek folyamata.
  • Radikális átalakulás az iparági és felhasználói szereplők viszonyában.
  • Informatikai és társíthatósági ágon történt események beláthatatlan következményei.
E nagyon is érintőleg megemlített témák részei nem lesznek a cikk témájában. Csak azt kiemelve benne, ami teljes képet adva tudna értékemelő lenni. Csupán értve a problémahalmazok súlyosságát említésre kerülnek a fontosabb részek. Több szinten is visszaköszön annak jellegzetes gyökere e problematikus intézkedéseket igénylő helyzetek következményeiben. Mely nem más, mint maga a felhasználó döntései.

A szervezeti felépítésnek fontos eleme maga a felhasználó. Ezért mindig is legyen tekintettel annak szabályaira.

Erre több cég igyekszik termékei és szoftveres szolgáltatásai segítségét átadni olyan emberek számára, akik elhivatottak vagy előremutató módon a kutatási területükön felfedeztek új programokat, amik most a piac kiszolgálása mellett a hivatalos szervezetek számára is adnak betekintést abba, amit a használók, főként a passzív megfigyelők köréből több elem iránt is érdeklődnek.

A 2000-es évek előtt és alatt az új fejlesztések robotikai oldalon a gyártásban sok gyökeres változást ídéztek elő. Melyek között párat megemlítve csak napirend alapján vezettek be.

- Megválasztható 4 és 6 órás munkaidő keret.
- Alkalmi és időszakos/atipikus munka fogalma.
- Általános önképzés támogatása/szorgalmazása.
- Alapjövedelem és magán értékmérők támogatása.


A 2010-es években a web 2.0 technológiai újításai közé sok újnak hangzó interaktívitás is bekerült, ami azóta sok hozadéka mellett a negatív példáknak is kedvezett. Ez miatt a korai felhasználói kultúra hanyatlása is bekövetkezett. Bátorítva ezzel későbbi következményként a megtévesztő, maradi és nyersanyag elpazarló elemek használatát.

Az innováció vonalán így az állami szektor és magánszektor tevékenységei között a versengés és piaci részesedés iránti hajsza maradt. Pótolagosan kezdték el erőltetni azt, hogy reformokat vezetnek be több címen is, ami máig nem hozott sok értéket. Így a következő időszakot csak a visszamaradás, a globalizáció korlátozásának mértéke tudta megalapozni. Ezzel teret hagyva a web 1.0 és web 2.0 között. Többen ebben az időszakban kerültek át a botrányos időszak által generált hullámokra, amikből versenyelőnyhöz jutva több új technológiai megoldásnak mondott megállapodás született meg. Ezeket további egyezményekkel, törvényekkel és megállapodási pontokban összekapcsolva csak azok a szoftveri környezeti formák maradtak fenn, amiknek a támogatóbázisa stabil volt.

E technológiai megoldásokat most örökölt technológiának is nevezik, ami az angoloknál legacy technek neveznek. Ezzel kikövezve az utat azoknak a változásoknak, amik a következő témaszakaszokban is szólni fognak arról, hogy a lehetőségek körülményeiről és alapjáról mi hozható fel, mint lehetőség.

A chatbot
Ez a programok között az egyik legfejlettebb és testreszabhatóbb tárgy. A 2020-as években a magánszemélyek már pár alkalommal találkozhattak a chatbotokkal. Előtte is volt még rá lehetőség, de a közvetítő közegek nem említették meg őket. Mostanában: Marketingezés témájában gyakori a felhasználási körük. Ezen felül még további területeken is részfeladatokat látnak el, amik mindig fontos elemei lehetnek egy vállalkozás életében. Az alakíthatóságukat az arculattervezés során is egységesen meglehet határozni. Nyelvi szinten több vonalon a kódmentes vagy kóddal működő chatbotokat lehet megtalálni. A kód nélküli chatbot az egyik leggyorsabban alakítható részelem. Addig a külön programozással készülő bot több alkotói szabadságra ad lehetőséget. Megnevezés szerint több szolgáltató hibrid modelleket is felépít, ami miatt az egyéni igények felé vezeti a leendő igénylők szándékát. Arra is tekintettel, hogy egy ilyen játékosságra építő elemnek milyen szerepet szánnak.

Az automatizmus
Elemek és programok összessége, amit mértékletesen lehet egymásba helyezni.

Ez a program is nagyon sok funkciót segít átalakítani könnyed folyamattá, ami miatt a nagyon nagy cégek nem vehetik félvállról azokat a törekvéseket, mely alapján egy program elemei ne változnának meg úgy, hogy a komponensek ne maradnának teljesítőképesek. Gyakorlati példa ként az email marketing, a videó márkaépítők, a honlapok kitöltő alkalmazásai számára biztosítanak egy sorozatos módon működő eszközállományt. Ez sok szolgáltató számára könnyít azokon a feladatokon, ahol az emberi munkaerő nem felesleggé, hanem átszervezhetővé válik. A social média oldalak alapvetően már algoritmusaik miatt automatizált módon működnek. Erre a felületi formára léteznek kódos és kódmentességre építő szerkesztők. Itt is említésre méltó az a sok törekvés, amit az adatvédelem, adatkezelés, szerződési feltételek és tranzakciós megvalósítás során hozhat fel kérdéseket.

Ezek egysége

Elhatározva egy elképzelés és fokozatos megtervezés alapján. Egy egységet tudnak alkotni ezek a kapcsolati pontra is építő anyagok. A kódjaik kiküldhető módon állnak rendelkezésre, mert a program a számításai szerint fog csak viselkedni. A beletáplált mondanivalók és kiadható egyéni azonosítói alapján. Ezt a tartalmat kipróbáltuk több módon. A várt eredmények között nemvárt előnyök is érkeztek, ami miatt nem akarunk irreális következtetéseket sem levonni. Idáig a tapasztalatok által hozták azt a kívánt hatást, hogy a tulajdonság szerkesztések mentén, ami miatt a termékeink közé ilyeneket is behelyeztünk. Ezért a szolgáltatásai között további elemekkel is bővítve a kínálatot. Várjuk azokat a megkereséseket, akik a szabadidejük mellett másik megközelítéseket is ki akarnak próbálni. Mely a haszna mellett további lehetőségek kibontakozását is támogatja.

Hivatkozás
*https://getsix.eu/wp-content/themes/getsix/subpages/images/branch-or-representative-office.jpg
*https://www.mof.gov.jo/EBV4.0/Root_Storage/EN/EB_HomePage/CHAR1220221024_1.jpg
*https://as1.ftcdn.net/v2/jpg/05/17/96/20/1000_F_517962042_PssY3rZpOEpC9LN0kiF3t5m3vdn18LXd.jpg
*https://dispatch.m.io/wp-content/uploads/2021/06/image-9-850x272.png
*https://blog-assets.freshworks.com/freshdesk/wp-content/uploads/2019/01/30222534/Blog_Chat_Flowchart-1.png

Megjegyzések

Archiválás

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Célok, elképzelések és választások

Üdvözöllek! A nevem Tóth Tamás! A Well-Defined Hírügynökség oldalának a szerkesztője. Ez a honlap egy társoldala lesz egy társadalom vállalatnak, ami több szolgáltatást is már megtervezett. Ezeket az érdeklődői számára a rendelkezésére fogja bocsájtani. A 2020-as évek nagyon sok lehetőséget hoztak. Azonban sok új kérdést is felvetnek, ami miatt az embereknek sorozatosan újra kell terveznie majd az életét. Vajon ez a sok lehetőség hozzájárulhat a jobb napokhoz? Ez csak a felhasználókon múlik elsősorban. Több téma is majd fokozatosan megemlítésre fog kerülni itt, mert hiszen az emberek mindig használják a keresőket. Érdekes elképzelések számára fog majd utat mutatni. Ezzel az új témák sokasága miatt egy cikk nem lehet majd elég arra, hogy kifejezetten csak tématöredékekkel foglalkozzunk. Nagyon sok új kezdeményezés is jelenik meg. Van, ami gyarapítja már a lehetőségek tárházát és csak az új belépőknek szól. Addig meglevő állományunk részére az álmaik megvalósulását fogja majd előmozdítan